Stage Servicedeskmedewerker

Job description

Budget Thuis is de eerste provider in Nederland die gespecialiseerd is op het vlak van Energie, Alles-in-1, en Mobiel. Op het moment staan er 850.000 betalende klanten op de teller. Budget Thuis is rap aan het groeien en de infrastructuur en systemen groeien hierin mee. Voor de regio’s Amsterdam en Rotterdam zijn wij op zoek naar een stagiaire die breed inzetbaar wilt zijn, op het vlak van eerstelijns servicedeskmedewerker en werkplekbeheer. Een mooie uitdaging voor een ambitieuze student!

 

Wat bieden wij jou?

Een ontzettend leuke werkplek in hartje Rotterdam/Amsterdam! En jouw collega’s zijn minstens net zo leuk. Maar voor niets gaat de zon op, dus hieronder nog wat meer:

 • Marktconforme stagevergoeding;
 • Een uitdagende, leerzame stage binnen een klein team van gedreven collega’s op ons kantoor in Rotterdam;
 • Een plek voor inhoudelijk interessant werk binnen de snelle wereld van energie;
 • Een plek om je te ontplooien en je vakkennis te verbreden of te verdiepen.

 

Wat nog meer?

 • De sterkste bedrijfscultuur van Rotterdam;
 • Veel activiteiten zoals bootcamp, vrijdagmiddagborrels, massagedagen, kennissessies en meer;
 • Een lekkere gezonde lunch voor € 2,- netto per dag.

 

Jouw Functie:

De stagiaire binnen het team Systeem Beheer zal zich voornamelijk richten op 3 prioriteiten;

1. Eerstelijns servicedeskmedewerker. Als IT servicedeskmedewerker ga jij aan de slag met verschillende binnenkomende incidenten en verzoeken. Jij biedt eerstelijnsondersteuning naar aanleiding van telefoongesprekken, e-mails of directe vragen van collega’s.

2. Tickets oppakken. Door veel troubleshooting probeer jij het probleem eerst zelf op te lossen. Lukt dat niet? Dan zet je de meldingen door naar een van je collega’s. Ongeacht het probleem leer jij bij Budget Thuis altijd het hoofd koel te houden en servicegericht te blijven.

3. Werkplekbeheer. Installeren, configureren en onderhouden van de gebruikerswerkplek en speuren naar verbetermogelijkheden en het zelf initiëren hiervan.
 

Requirements

Wat breng je mee?

Naast de drive om jezelf en de organisatie beter te maken geloven wij dat je de stagepositie van servicedeskmedewerker het beste kan uitvoeren als je:

 

 • Derde/vierdejaars student bent;
 • Een opleiding volgt op mbo of hbo-niveau; Informatica, Systeembeheer en/of Werkplekbeheer;
 • Interesse hebt om je te specialiseren in eerstelijns servicedeskmedewerker en werkplekbeheer;
 • Affiniteit hebt met de telecom-/energiebranche is een pre;

Om voor deze functie in aanmerking te komen is een VOG vereist. Dit zal bij een succesvolle selectieronde worden aangevraagd en kosten worden gedeclareerd vanuit Budget Thuis.

 

Vragen & contactpersoon

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen? Neem dan contact op met Carlijn Rombout door te bellen/appen via 06-39079657. Mailen mag natuurlijk ook: carlijn.rombout@budgetthuis.nl of connect met Carlijn op Linkedin.