Klantadviseur Alles-in-1 telecom (Amsterdam, hbo, 32-40 uur)

Functieomschrijving

'Help, ik heb geen wifi!', is de meest voorkomende reden waarmee klanten ons bellen. We hoeven jou waarschijnlijk niet te vertellen hoe belangrijk het is dat je internet écht werkt. Jij vindt het belangrijk dat klanten van de juiste service worden voorzien en bent oplossingsgericht. Als klantadviseur Alles-in-1 ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten bij technische issues of storingen. Jij neemt de klant geduldig mee in het proces en vindt het leuk de oorzaak van complexe problemen te vinden. Waarom wil je nu juist bij Budget Thuis aan de slag als klantadviseur?


Uitdaging: Budget Thuis levert energie- en telecomdiensten onder één dak. Producten die je móet hebben, maar eigenlijk geen omkijken naar wil hebben. We zijn enorm groeiende en onze ambitie is dit jaar de levering aan één miljoen klanten te bereiken. Zonder goede service, geen klanten en daarom is jouw bijdrage superbelangrijk. Budget Alles-in-1 is een relatief jong product, waarbij jij veel kan bijdragen aan de groei.

Verantwoordelijkheid: Je krijgt van ons een uitgebreide training, maar hierna mag jij snel in de praktijk aan de slag. Wij werken niet met scripts, wat betekent dat jij creatief in je gesprekken mag zijn. Ieder probleem is anders in oorzaak en situatie. Jij gaat dus zelf op zoek naar de beste oplossing per situatie. Als klantadviseur heb jij de meest waardevolle input voor procesverbeteringen en de ultieme klantbeleving. Proactief meedenken vinden wij dan ook erg belangrijk.

Samenwerken: Je behandelt jouw gesprekken en e-mails uiteraard zelfstandig. Er wordt hard gewerkt. Op maandagochtend of bij een landelijke storing, is het écht even knallen. Samen de schouders eronder en we redden het altijd.  Maar heb jij een complexe vraag, de kennis of een second opinion nodig van een collega? Die geven jouw collega’s maar al te graag. Samen weet je meer!

Werkplezier: Dat jij het naar je zin hebt op werk vinden wij uiteindelijk toch het belangrijkst. Je komt dan ook terecht in een open, informeel bedrijf waar iedereen meedenkt en een goede sfeer voorop staat! We organiseren teamuitjes, bootcamps en jaarlijks een voetbaltoernooi. En iedere vrijdag knallen we het weekend in met een vrijmibo waar je met je collega’s eens de Oranjeleeuwinnen of de laatste voetbaluitslagen kunt bespreken!


Wat neem jij mee?

Positiviteit en energie! Voor jou is het gesprek niet af totdat de klant duidelijkheid heeft en goed geholpen is. Daarnaast is het fijn als jij:

 • Beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau en uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Affiniteit met technische problemen of interesse hierin;
 • Ervaring hebt met een vergelijkbaar telecomproduct (pre);
 • Je beschikbaar bent voor 32-40 uur per week.

Op maandag 27 januari 2020 kun jij instromen in de training waarin je alles leert over ons Alles-in-1-pakket.


Wat krijg je ervoor terug?

Je komt te werken in de Reguliersdwarsstraat. Een locatie die net zo levendig is als ons bedrijf! Voor niets gaat de zon op, dat snappen wij ook. Daarom kan je ook rekenen op:

 • Startsalaris van € 2.053,- (o.b.v. van 40 uur) + variabele jaarlijkse bonus van maximaal 5%;
 • Een contract voor 7 maanden met uitzicht op verlenging;
 • Reiskostenvergoeding van maximaal € 10,- netto per dag;
 • 8% vakantietoeslag;
 • 6% pensioen;
 • Uitstekende inhouse training & maandelijkse kennissessies;
 • Continue ontwikkeling op jouw communicatieskills;
 • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld medior of senior;
 • Lunch, vers fruit en massagedagen;
 • Leuke activiteiten, zoals bootcamp, vrijdagmiddagborrels op ons dakterras en meer!


Sollicitatieprocedure

Na jouw sollicitatie zal er telefonisch contact worden opgenomen door de recruiter. Hierna word je bij ons op kantoor uitgenodigd voor een face-to-face-gesprek met de teamleider, zodat je ook gelijk jouw toekomstige werkplek kan zien. Daarnaast ga je ook nog even meeluisteren met één van de huidige medewerkers. Na afloop heb je dan een goed beeld van de functie!


Vragen & contactpersoon

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen? Neem dan even contact op met Rachelle Oortwijn via rachelle.oortwijn@budgetthuis.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.