Facturatiemedewerker (32-40 uur, hbo/wo, Amsterdam)

Functieomschrijving

Hoe achterhalen we het werkelijke verbruik indien een meter defect is geweest? Waarom valt een jaarnota voor de klant ineens heel hoog uit? Wat gebeurt er wanneer er een verkeerd adres wordt aangemeld? Complexe vraagstukken ontraadselen en oplossen, is jouw ding. Je snapt hoe belangrijk een volledige, op tijd en juist verstuurde factuur is. Jij vindt oplossingen en houdt hierbij zowel rekening met het klantbelang als dat van Budget Thuis. Werken doe jij het liefst in een team, maar zelfstandigheid en verantwoordelijkheid zijn voor jou belangrijk. Waarom als facturatiemedewerker aan de slag bij Budget Thuis?


 • Analyse: zo'n 96% van onze facturen wordt automatisch opgemaakt door ons facturatiesysteem, maar er kunnen veel verschillende redenen zijn waardoor een factuur niet automatisch opgemaakt kán worden. Soms is direct duidelijk wat er mis is, maar vaak is aan jou de taak om de onderliggende oorzaak te vinden. Heb je die eenmaal ontdekt? Dan ga jij aan de slag om de factuur correct, volledig en zo snel als mogelijk aan de klant te kunnen leveren.
 • Optimalisatie: doordat jij alle diverse casussen behandelt, weet jij als geen ander wat veel voorkomende zaken zijn of juist uitzonderingen. Naast dat je streeft naar een snelle afhandeling per casus, ben jij ook signalerend en kom jij proactief met verbeterideeën die bijvoorbeeld onze werkwijze of ons facturatiesysteem betreffen. We zijn hard gegroeid en zijn een samenvoeging van meerdere bedrijven. Hierdoor zitten we in een fase van professionaliseren en liggen veel processen en systemen onder de loep. Optimalisatie is ons streven. Jouw kritische blik en signalering zijn daarom heel belangrijk. 
 • Teamspirit: je komt in een gezellig team terecht, waar iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft. Dit doel is onze klanten zo eenvoudig en snel mogelijk voorzien van de juiste afrekening van hun werkelijke verbruik. Dit gaat gepaard met correcties, verrekeningen, onderzoek en veel schakelen met externe partijen. Omdat iedereen met hetzelfde doel aan de slag gaat, heb je veel aan elkaars kennis en inzicht. Jij en je collega's zijn dan ook elkaars sparringspartners en jullie helpen elkaar waar nodig. Naast hard werken, wordt er uiteraard ook plezier gemaakt. Jouw collega's kletsen graag met je of dit nu gaat over het nieuwe nieuwe nummer van Charlotte dos Santos of de nieuwe recordpoging van Maarten van der Weijden.
 • Vrijheid: omdat jij zelfstandigheid en verantwoordelijkheid fijn vindt, bieden we je vrijheid. Dit zit natuurlijk in jouw signalerende rol, maar zeker ook in wat wij jou bieden. Zo krijg je de optie 1 tot 2 dagen thuis te werken, wanneer je dit fijn vindt en zijn we flexibel in start- en eindtijden zolang jij goed werk levert.
 • Vriendelijk: wij vinden onze klant écht belangrijk en snappen heel goed dat onjuiste of hoge rekeningen heel erg vervelend zijn. Wij doen er dan ook alles aan het juiste verbruik en bedrag te factureren. In dit proces heb je soms contact met de klant, voor aanvullende informatie, maar ook heel vaak met andere leveranciers of netbeheerders. In ieder contact willen wij de open en vriendelijke cultuur die wij bij Budget Thuis hebben uitstralen. 


Waar kom je terecht?
Budget Thuis levert energie- en telecomdiensten onder één dak. Producten die je móet hebben, maar eigenlijk geen omkijken naar wil hebben. Stroom, gas, internet, tv én mobiel tegen een lage prijs, zonder gedoe. Met de energiemerken Budget Energie en NLE en daarnaast Budget Alles-in-1 én Budget Mobiel, voorzien we al ruim 850.000 klanten. Bij Budget Thuis worden we gedreven door ambitie en de wil om in alles wat we doen nog beter te worden. We doen dan ook zoveel mogelijk zelf en denken buiten de gebaande paden. We houden dan ook van slimme, creatieve oplossingen en dagen elkaar continu uit om tot het beste resultaat te komen. Ons hoofdkantoor zit in hartje Amsterdam en Sales en Budget Mobiel zijn gevestigd midden in Rotterdam.

Wat neem jij mee?

Een ontzettend goed (ochtend)humeur én gezelligheid, zodat je past binnen het team. Daarnaast:

 • Heb je een hbo/wo werk- en denkniveau;
 • Ben jij 32 tot 40 uur per week beschikbaar;
 • Werk je nauwkeurig en ben je gericht op optimalisatie;
 • Een studie in een technische/financiële richting is een pre;
 • Kennis van de energiebranche en/of ervaring als facturatiemedewerker zijn een pre.


Wat krijg je ervoor terug?
Je komt te werken op een fantastische werkplek op de Reguliersdwarsstraat, met ontzettend leuke collega's. Daarnaast:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.234,- en 2.979, - afhankelijk van kennis en ervaring (o.b.v. 40 uur);
 • Reiskostenvergoeding van maximaal € 10,- netto per dag;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur);
 • 8% vakantietoeslag;
 • 6% pensioenregeling zonder eigen bijdrage;
 • Doorgroeimogelijkheden naar afdelingen van de gehele organisatie;
 • Leuke activiteiten, zoals een zomercompetitie voetbal & hockey, vrijdagmiddagborrels en meer; 
 • Lunch, vers fruit en massagedagen.


Sollicitatieproces
Na jouw sollicitatie zal er telefonisch contact worden opgenomen door de recruiter. Na een positieve telefonische intake word je uitgenodigd voor een gesprek bij ons op kantoor met de teammanager Facturatie en de recruiter. Na een positief eerste gesprek, volgt een klikgesprek met twee teamleden.


Vragen & contactpersoon
Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen? Neem dan even contact op met Rachelle Oortwijn via 06 39 07 96 58 of rachelle.oortwijn@budgetthuis.nl. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.